Welcome to website-maker.nl   klik hier om gemarkeerde tekst te beluisteren! Welcome to website-maker.nl
  • 0413-254100
  • 06-11195194
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring


Het volgende bedrijf neemt deel aan deze Privacyverklaring:

Website-maker: KvK-nr: 69017425

Website-maker is als volgt te bereiken:

Postadres: Meerhoek 605 5403 AC Uden
Vestigings adres: Meerhoek 605 5403 AC Uden
Telefoon: 06-11195194 | 0413-254100
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Website-maker kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u klant (of contactpersoon) bent bij Website-maker.

Website-maker heeft van u de volgende persoonsgegevens ontvangen:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • BTW-nr

 

 WAAROM WEBSITE-MAKER GEGEVENS NODIG HEEFT

Website-maker verwerkt uw persoonsgegevens om de door u bestelde producten en of diensten te kunnen uitleveren en of om u telefonisch te benaderen indien er vragen/opmerkingen zijn over de levering van de producten en of diensten.

 

HOE LANG WEBSITE-MAKER GEGEVENS BEWAART

Website-maker bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen die te maken hebben met het leveren van de producten te realiseren.

 

DELEN MET ANDEREN

Website-maker verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website website-maker.nl van Website-maker worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Website-maker gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

Website-maker maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Website-maker bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Website-maker te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Website-maker heeft hier geen invloed op. Website-maker heeft Google geen toestemming gegeven om via Website-maker verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Website-maker zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

Website-maker neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Website-maker maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Website-maker verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Website-maker op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

KLACHTEN

U heeft altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U bent nooit verplicht om uw gegevens met Website-maker te delen, we kunnen echter dan geen levering en of diensten voor u verzorgen.

 


© 2019 | website-maker. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken

klik hier om gemarkeerde tekst te beluisteren! Powered By GSpeech

Heeft u vragen over de website mogelijkheden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op Telefonisch of via het contact formulier.

 

Klik op het icoontje om de gemarkeerde tekst te beluisteren.speaker2
U kan ook handmatig een tekst selecteren en deze beluisteren als u op enter drukt.

Wat zoekt u.