Welcome to website-maker.nl   klik hier om gemarkeerde tekst te beluisteren! Welcome to website-maker.nl
  • 0413-254100
  • 06-11195194
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

Disclaimer

In deze disclaimer kun je lezen hoe wij omgaan met de content op website-maker.nl. Daarnaast lees je in de disclaimer of en hoe je gebruik mag maken van de op website-maker.nl geplaatste content. Op website-maker.nl ter informatie vrij toegankelijke, afbeeldingen en andere materialen.

Auteursrecht

Teksten op de website mag je, tenzij anders vermeld, onder bronvermelding voor niet-commerciële doeleinden vrij gebruiken. Alle andere werken zoals foto's, diagrammen of grafieken op website-maker.nl zijn beschermd door het auteursrecht van website-maker en/of haar licentiegevers. Je mag deze werken op een beeldscherm laden, bekijken en desgewenst afdrukken. Iedere andere openbaarmaking of verveelvoudiging al dan niet voor commercieel hergebruik zoals: verspreiden, verzenden, opnemen in een ander werk, netwerk of website, tijdelijke of permanente reproductie, vertalen of bewerken of anderszins is niet toegestaan, tenzij expliciet op de site aangegeven. Door website-maker ter beschikking gestelde downloads mogen enkel na voorafgaande schriftelijke toestemming van website-maker gebruikt worden. Hoewel aan de totstandkoming van de inhoud van website-maker.nl de uiterste zorg is besteed, is het ondanks deze zorg en aandacht mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Website-maker aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten, onvolkomenheden of voor door gebruikers geplaatste content.

Notice and take down

Website-maker onderschrijft de ECP Gedragscode Notice and take down van 9 oktober 2008. Website-maker zal klachten over de website alsmede over gebruikersinhoud geplaatst op de website onderzoeken en indien nodig ingrijpen. Website-maker behoudt zich, in lijn met de Gedragscode, het recht voor om zonder voorafgaande mededeling de website te wijzigen en/of geplaatste (gebruikers)content te verwijderen. Indien je klachten hebt over de inhoud van website-maker.nl kun je deze richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. streeft ernaar binnen 10 werkdagen op je klacht te reageren. Wijzigingen Website-maker behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande mededeling deze disclaimer te wijzigen.


Hoi! Klik op een van onze onderstaande vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@website-maker.nl

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page
© 2023 website-maker. Alle rechten voorbehouden.

Zoeken

klik hier om gemarkeerde tekst te beluisteren! Powered By GSpeech